MetropolMed

Baardtransplantatie

Baardtransplantatie in Istanbul

Voor een baardtransplantatie is eerst een doktersonderzoek vereist. Om te bepalen waar de haarzakjes worden weggenomen, moet uw arts uw donorgebied onderzoeken. Om een baard te vormen, worden haarzakjes uit dit gebied gebruikt. Aangezien dit type haartransplantatie op de baard een veel voorkomende procedure is, worden deze haarwortels meestal uit de hoofdhuid gehaald. Lokale anesthesie wordt toegepast tijdens de procedure. De operatie begint met het gebruik van het donorgebied. De haarwortels worden vervolgens overgebracht naar het gewenste gebied. Als gevolg hiervan kan de persoon een comfortabelere procedure ervaren. Follikels die uit het donorgebied worden gehaald, worden hier pijnloos overgebracht door op specifieke punten plaatselijke verdoving toe te passen. Na enige tijd beginnen de resultaten van de baardtransplantatie zichtbaar te worden.

Snelle feiten

Gemiddelde verblijfsduur : 3-4 Uur
Verdoving : Plaatselijke verdoving
Technieken : Gesloten
Netto resultaat : 6 Maanden

Stappen voor baardtransplantatie

Planning - Operatie - Herstel

Ten eerste is een doktersonderzoek nodig voor de eerste stap in baardtransplantatie. Samen met het doktersonderzoek wordt bepaald in welk donorgebied de haarzakjes worden verwijderd. Baardvorming wordt verzorgd door het gebruik van haarzakjes die uit dit gebied zijn verkregen. Deze haarwortels worden meestal van de hoofdhuid van de persoon gehaald, aangezien dit type haartransplantatie op de baard een veel voorkomende manier is voor deze procedure. Tijdens de transplantatie wordt plaatselijke verdoving toegepast. Op deze manier kan de persoon een comfortabeler proces ervaren. De operatie wordt geïnitialiseerd vanuit het gebied dat als donor wordt gebruikt. De haarwortels die uit dit gebied worden gehaald, worden overgebracht naar de gewenste regio. Follikels die uit het donorgebied zijn gehaald, worden hier pijnloos overgebracht door op specifieke punten plaatselijke verdoving toe te passen. De resultaten van de baardtransplantatie beginnen na een tijdje zichtbaar te worden.

Na baardtransplantatie

Zodra de procedure is voltooid, begint het genezingsproces. Na verloop van tijd beginnen zich baarden te vormen. Baardtransplantaties zorgen na een week voor stevige wortels voor gezond gezichtshaar en kunnen binnen een paar dagen volledig worden afgerond. Gedurende de volgende week of tien dagen kunt u uw baard scheren. Hierna zul je baarduitval gaan ervaren, wat volkomen normaal is. Als je kleine hoeveelheden baarduitval ervaart, zal het terugkeren naar zijn wortels. De deskundige bemanning van Metropolmed biedt gedetailleerde diensten voor baardtransplantaties in Turkije. Met de hulp van het competente personeel kunt u dankzij het ervaren team en gespecialiseerde artsen weer een gezonde baard laten groeien.

Prijzen van baardtransplantatie

De meest voorkomende vraag in deze kwestie is: "Hoeveel kost een baardtransplantatie?" De prijs van een baardtransplantatie is afhankelijk van de conditie van de persoon. De hoeveelheid baard die de patiënt heeft, is ook van invloed op de prijzen. Om de kosten van een baardtransplantatie te bepalen, moet een arts de patiënt voorafgaand aan de operatie onderzoeken om de hoeveelheid gezichtshaar die al op de persoon aanwezig is en de kwaliteit ervan te beoordelen. U kunt vandaag nog contact opnemen met Metropolmed voor meer informatie over het proces en de kosten van baardtransplantatie. Na het onderzoek heeft u een beter inzicht in de prijs van een baardtransplantatie. Ons deskundig medisch team kan u ook informatie geven over wenkbrauwtransplantaties en pijnloze haartransplantaties.

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak