MetropolMed

Beoordelingen van Patiënten

Anders Kjærgaard

5/5

Ik was eigenlijk van plan om mijn haartransplantatie in Denemarken te laten doen, ook al is de prijs hier erg hoog. Een van mijn vrienden heeft echter 6 maanden geleden zijn transplantatie bij METROPOLMED ondergaan en het resultaat is echt goed. Daarom twijfelde ik niet.

Het hele proces en de dialoog met METROPOLMED is uiterst professioneel geweest – van de eerste dialoog over mijn wensen over de operatie tot het vertrek terug uit Istanbul. Het is een vriendelijk en professioneel team dat je door het hele proces begeleidt. Veel betere service dan ik gewend ben uit Denemarken!

Ik had 4.500 grafts getransplanteerd van de achterkant van mijn hoofd naar mijn voorhoofd. De operatie zelf duurde ongeveer 8 uur. Tijdens de operatie voerden 2-3 jonge en hoogopgeleide specialisten hun werk efficiënt en professioneel uit. De pijn van de narcose viel mee, en verder deed het ook niet echt pijn.

Tot nu toe (2e dag) ziet het resultaat er veelbelovend uit. Ik zal de gedetailleerde instructies van METROPOLMED met betrekking tot verzorging volgen en ik duim voor je dat ik binnen 6-12 maanden heel fijn haar zal krijgen.

Ik kan METROPOLMED van harte aanbevelen aan iedereen die van plan is een haartransplantatie te laten doen en die 60-80% wil besparen ten opzichte van de prijzen bij de Deense klinieken. Lieve mensen, uitstekende service en professionele setup. Duimpje omhoog uit Denemarken!

Anders Kjærgaard 
Land: Denemarken
Bron: Google
Operatie: Haartransplantatie

Sumag Ilyrian

5/5

Ik beveel deze kliniek aan. Ze bieden een vertaler voor buitenlanders. Ik had het geluk Emira te hebben, een heel aardige dame met wie ik nog steeds contact heb in de Kroatische taal en die geïnteresseerd is in hoe de haartransplantatie verloopt. Zij en ander personeel heten je zeer welkom en comfortabel en zorgen ervoor dat je je minder gestrest voelt over de hele procedure. Zeer professioneel personeel en gastvrij.

Sumag Ilyrian 
Land: Europa
Bron: Google
Operatie: Haartransplantatie

Jacob Salzburg

5/5

We willen het Metropolmed-team en het ziekenhuispersoneel bedanken voor hun kwaliteitsservice en aandacht tijdens het haartransplantatieproces. Bovendien verwelkomden ze ons vanaf het moment dat we aankwamen op een zeer vriendelijke en oprechte manier. Ik zal iedereen die aan haartransplantatie denkt ten zeerste aanbevelen;) Ik wens iedereen gemakkelijk !!

Jacop Salzburg  
Land: Europa
Bron: Google
Operatie: Haartransplantatie

Dian

5/5

Ik wil mijn ervaring in het Metropol Med delen tijdens mijn operatieve haartransplantatie. Ik heb geboekt bij mevrouw Soukeena op 6 juli. Vanaf het moment dat ik in Istanbul aankwam, was alles boven mijn verwachtingen. Het personeel, de artsen en de manager van de kliniek behandelden me vriendelijk. Alles is 5 ***** gemaakt. Ik heb 100% aanbevolen. Alles wat ik wil zeggen is dat de manier waarop ze me behandelden en hoe ze voor me zorgden perfect was. Heel erg bedankt aan het hele team. Ik zal deze kliniek 1000% aanbevelen.

DİAN  
Land: Verenigd Koninkrijk
Bron: Trustpilot
Operatie: Haartransplantatie

Abdii Mohamed

5/5

Ongelofelijk werk. De beste werker die ik ooit heb gehad, behaalt de beste resultaten in vijf maanden. Ik ben succesvol en vol vertrouwen!!!!!!

Abdii Mohamed 
Land: Verenigd Koninkrijk
Bron: Trustpilot
Operatie: Haartransplantatie

Talip Yaris

5/5

Ik wil het Metropolmed-team bedanken voor hun kwaliteitsservice en aandacht tijdens het haartransplantatieproces. Ook heb ik de afgelopen twee jaar geprobeerd zoveel mogelijk informatie te krijgen door naar YouTube-video's te kijken, sommige mensen te horen zeggen en ik kan 100 procent zeggen dat ik nog nooit pijn heb gevoeld. Ik lachte terwijl ik grappen maakte tijdens de operatie. Ze keken me aan en we waren gewoon aan het praten. Dat moment gaf me een blij en ontspannen gevoel. Ik kan deze operatie aanbevelen aan mijn vrienden en familie. De enige plaats die ik ken wanneer ze een haartransplantatie willen hebben is Metropolmed. Ik wens iedereen geluk 🙂

Talip Yaris 
Land: Europa
Bron: Google
Operatie: Haartransplantatie

Özcan Dumano

5/5

Ik was erg tevreden over de service. Ik ontmoette Metropolmed op Facebook. Normaal vertrouw ik de advertenties op Facebook niet echt, maar ik vulde het formulier toch in en Azize belde me na wat praten. Ik deed wat onderzoek, ik had een paar plaatsen in mijn hoofd, ik wilde de beste kiezen, ik wilde het niet alleen op het haar laten doen, maar ook op de tanden, en aangezien ze ze altijd allemaal hadden, besloot ik om het in een volwaardige ziekenhuisteamgenoten te laten doen, ze zijn erg warm en oprecht voor zover ze kunnen mevrouw Fatma en haar team mevrouw Nurh. Ik was erg blij met de service. De andere vrienden van wie ik de naam niet meer weet, zijn erg geïnteresseerd. Ik vind dat ze hun werk goed hebben gedaan. Ik ging in de ochtend en vertrok in de middag. Ik kan zeggen dat ik een ander gezicht heb gekregen. Hartelijk dank. De zwelling is afgenomen en er is een mooi beeld. Ik hoop dat het getransplanteerde haar na verloop van tijd zal groeien. Het is een veilige plek die ik met aandrang zal kiezen voor degenen die een haartransplantatie willen ondergaan. Hallo allemaal!

Özcan Dumano  
Land: Europa
Bron: Google
Operatie: Haartransplantatie + Tandimplantaat

Robelto B

5/5

Het was een uitstekende service van begin tot eind. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik had een enorme fobie voor naalden en iedereen zorgde ervoor dat ik me tijdens de hele operatie thuis en welkom voelde. Het eindresultaat is geweldig geworden en ik kan niet wachten om nu veranderingen te zien dankzij het hele team en meer specifiek Yavuz voor het feit dat ze alles 100% hebben gedaan. Waardeer jullie allemaal.

Robelto B 
Land: Europa
Bron: Google
Operatie: Haartransplantatie

Prakash Kumar P

5/5

Het aangeboden totale pakket was goed. Dokter en team waren goed. Ze hebben maximale grafts gedaan en de behandeling verliep zoals beloofd. De tolk was echter de dag na de operatie niet aanwezig zoals beloofd en de communicatie verliep erg moeizaam. De eerste wasbeurt was ook niet goed/hygiënisch. Ik maakte me zorgen over hoe ik die dag werd behandeld. Toen ik echter door de telefoon keek, zag het er na de zorg geweldig uit. Ik heb nog steeds wat ongemak in mijn donorgebied en ondersteuning op afstand is geweldig! Ik hoop dat de ondersteuning doorgaat zoals beloofd! Ik raad MetropolMed aan.

Prakash Kumar P 
Land: Europa
Bron: Google
Operatie: Haartransplantatie

Jim

5/5

Ik ging alleen naar deze kliniek voor een voorgesprek over een haartransplantatie, maar de volgende dag lag ik op de operatietafel. De manager van de kliniek, mevrouw Duygun Demir, begroette me op een zeer vriendelijke en hoffelijke manier en besprak alle stappen van de operatie met me. Bij het consult was ook een arts betrokken die mijn vragen beantwoordde. De behandeling is heel goed en zonder complicaties verlopen. Het hele team, van receptie tot manager, was zeer gemotiveerd en toen een medewerker tijdens het planten van de enten tegen me zei dat ze dit werk met liefde doen, wist ik dat ik in goede handen was. Ik zou op elk moment teruggaan naar deze kliniek. Wederom een enorm compliment voor Duygun en haar team. Bedankt voor alles.

Jim 
Land: DUITSLAND
Bron: Google
Operatie: Haartransplantatie

Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak