MetropolMed

Borstlift

Borstlift in Istanboel

Na verloop van tijd kunnen borsten slap worden. Om deze reden lijkt mastopexie of borstlifting de beste optie. Hangende borsten zijn het resultaat van veel verschillende factoren, waaronder natuurlijke factoren. Een borstliftoperatie heeft voornamelijk tot doel de borsten te liften en ze weer rechtop te laten lijken. Deze operatie omvat het verwijderen van onnodige huid, het aanspannen van het borstweefsel en het verwijderen van onnodige huid. Omdat borsten alleen uit vet en melkklieren bestaan, zijn ze vatbaar voor verslapping. Bovendien kunnen frequente gewichtstoename en gewichtsverlies het esthetische uiterlijk van borsten verstoren. De borsten kunnen tijdens de zwangerschap doorhangen als ze zich vullen met melk. Er zijn veel redenen voor slappe borsten, maar dankzij verbeterde plastische chirurgie in onze moderne tijd is er een oplossing.

Snelle feiten

Gemiddelde verblijfsduur : 1-2 Uur
Verdoving : Plaatselijke verdoving - Algemene verdoving
Technieken : Gesloten
Netto resultaat : 6 Maanden

Stappen voor borstlift

Wat doet een borstlift?

Er zijn verschillende vormen van borstvergroting mogelijk. Door middel van 3D-modelborstvergroting worden foto's van het individu genomen met hoge resolutie gebruikt om nauwkeurig een driedimensionaal model te maken met een simulatieapparaat. Dit geeft een beeld van de uitstraling die ze krijgen als de operatie is afgerond. Hologram Borstvergroting biedt ook driedimensionale visuele informatie over voor- en na-effecten met behulp van holografische technologie. Tijdens het aanbrengen van een siliconenimplantaat vermijdt de Keller Funnel-borstvergroting elk handcontact met het implantaat. Vóór de procedure kan elk type borstvergroting worden gezien in relatie tot de grootte van de borsten van de persoon. Bij mastopexie-operaties wordt een veilige incisie in de borst gemaakt. Het onderliggende borstweefsel wordt vervolgens opnieuw gevormd en overtollige huid wordt verwijderd om de slappe huid er jonger en mooier uit te laten zien. Een borstlift duurt ongeveer drie uur. Deze tijdsperiode is echter nooit zeker, omdat hechtingen esthetisch worden gemaakt op een manier die van buitenaf niet zichtbaar is. Aangezien het doel van uw arts is om u de mooiste en meest esthetische borst te geven die mogelijk is, kan de procedure langer duren dan verwacht. De operaties worden uitgevoerd onder narcose en zijn sneller voltooid dan verwacht, volgens beoordelingen van mastopexie.

Wie kan een borstliftprocedure ondergaan?

Mastopexy kan de ideale procedure voor u zijn als u het gevoel heeft dat hangende borsten uw zelfvertrouwen verminderen. Na voltooiing van deze operatie zullen uw borsten de grootte en vorm hebben die u wenst, waardoor u veel meer tevreden zult zijn met uw figuur. Deze operatie kan variëren met betrekking tot de gebruikte incisies. De okselborstlift vereist een incisie in het okselgebied, terwijl horizontale mastopexie een verticale snede tussen de tepelhof en de onderborstplooi gebruikt en soms een horizontale incisie langs die plooi omvat. Bij mensen van wie de borsten slap hangen na overmatig gewichtsverlies, zijn de resultaten van Mastopexy ook uitstekend. Voordat u een beslissing neemt over mastopexie, moet u overwegen hoe uw borst eruit zal zien. Een goed begrip van het litteken na de operatie verhoogt de kans dat u tevreden zult zijn met de procedure. De meeste mensen geven de voorkeur aan een litteken boven slappe borsten en zijn tevreden met het resultaat.

Herstel na borstlift

Hoewel borstlifting een levensveranderende procedure is, duurt het slechts zeven dagen om terug te keren naar het dagelijks leven. Vier weken na de ingreep mogen mensen niet trainen of gewichtheffen. Een borstvergroting duurt meestal vier weken om te genezen. U kunt enkele weken na de operatie gezwollen borsten en gevoeligheid ervaren; dit is volkomen normaal. Het is gebruikelijk dat mensen voor en na de ingreep vragen wat ze kunnen verwachten na een borstliftoperatie. Hoewel het pas mogelijk is om de resultaten van een borstoperatie te zien als de zwelling in uw borsten volledig is verdwenen, is de meerderheid van de mensen die de operatie ondergaan tevreden en bevelen deze aan.

Prijs borstlift

Er zijn verschillen in de kosten van mastectomie van centrum tot centrum. Borstliftoperaties moeten gericht zijn op gezondheid en succes, niet op financiën. Kalkoen borstlift is een van de meest populaire zoekopdrachten. Turkije wordt beschouwd als een van de meest geprefereerde landen voor esthetische chirurgie. De kosten van een borstlift in Turkije zijn zeer redelijk gezien de tevredenheid die uit de procedure zal worden gehaald.

Hoe lang duurt een borstlift?

Persistentie wordt beïnvloed door leeftijd, genetica, gezondheid en voedingsgewoonten. De meest voorkomende persistentieperiode is 10 tot 15 jaar.

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak