MetropolMed

Borstvergroting

Borstvergroting in Istanbul

Borstomvang is voor veel mensen een belangrijke factor in de persoonlijke esthetische aantrekkingskracht. Helaas kunnen borsten die kleiner zijn dan gewenst een belemmering vormen om je op je best te voelen. Gelukkig biedt plastische chirurgie de mogelijkheid om de borstomvang te veranderen door middel van vergroting, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste normen en technieken om procedures eenvoudiger dan ooit te maken. Als u zoekt op de betekenis van borstvergroting, ziet u meestal met siliconengel gevulde prothesen op de borst geplaatst. Ook vetinjecties in de borsten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Bij het vergelijken van de twee zien mensen dat chirurgische ingrepen meer permanent zijn.

Snelle feiten

Gemiddelde verblijfsduur : 1-2 Uur
Verdoving : Plaatselijke verdoving - Algemene verdoving
Technieken : Gesloten
Netto resultaat : 6 Maanden

Stappen voor borstvergroting

Soorten borstvergroting

Er zijn veel methoden voor borstvergroting. Met 3D-model borstvergroting worden foto's van de patiënt in hoge resolutie gemaakt en vervolgens geüpload naar de software van het 3D-simulatieapparaat om een driedimensionaal model te genereren dat een exacte weergave van het individu zo dicht mogelijk benadert. resultaten voordat u een operatie ondergaat. Hologram-borstvergroting maakt ook gebruik van gespecialiseerde hologramtechnologie, zodat patiënten 3D-foto's kunnen bekijken die informatie geven over hun uiterlijk vóór en na de borstvergroting. Zoals bij alle operatiemethoden, kan de grootte van de borstvergroting, die op de persoon wordt toegepast, gemakkelijk worden gezien vóór de procedure. Keller Funnel Borstvergroting vermijdt handcontact met siliconenimplantaten.

Procedure voor borstvergroting

Een implantaat dat onder de borst wordt geplaatst, wordt een borstvergroting genoemd. Er zijn verschillende manieren om deze implantaten onder de borsten te plaatsen. Ze kunnen zijn gemaakt van vetweefsel, zoutoplossing bevattende implantaten of siliconenimplantaten. Bij de eerste techniek brengt de chirurg het implantaat in de huidplooi onder uw borst. Dit is de meest geprefereerde manier om het implantaat in te brengen. De tweede methode van borstvergroting door plastische chirurgie omvat het plaatsen van het implantaat via een kleine incisie onder de arm. Bij deze procedure bevindt het chirurgische litteken zich niet op een meer zichtbaar deel van uw borst. Bij een derde operatiemethode voor borstvergroting snijdt de chirurg de rand van uw tepelhof door en wordt het implantaat door deze opening geplaatst.

Verandering na borstvergroting

Zwelling en gevoeligheid van de borsten komen vaak voor na borstvergrotingsoperaties. Herstel duurt over het algemeen twee weken. De insnijdingen die vanaf de tepel, onder de borst of onder de oksel worden gemaakt, zullen na verloop van tijd kleiner worden, wat leidt tot een bevredigend resultaat. Uw chirurg kan u specifieke richtlijnen geven die u moet volgen om een gezond genezingsproces te garanderen. Neem onmiddellijk contact op met uw arts als u roodheid, ongebruikelijke warmte of koorts waarneemt in het gebied van de operatie.

Prijs borstvergroting

Naast de methoden om een goed uiterlijk van de borsten te krijgen, variëren de prijzen voor borstvergrotingschirurgie afhankelijk van de faciliteit en het land waar de operatie zal worden uitgevoerd. Het is belangrijker dan de kosten van een borstvergrotingsoperatie om het operatieproces te onthouden, dat ervoor zorgt dat u de rest van uw leven de borsten van uw dromen krijgt.

Beste prijs voor borstvergroting

Met de borstvergroting die Turkije aanbiedt, krijgt u zowel de beste prijs als de beste service.

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak