MetropolMed

Borstverkleining

Borstverkleining in Istanbul

Hoewel borstverkleining zijn esthetische doeleinden heeft, kan het ook om medische redenen worden uitgevoerd. Grote borsten kunnen een slappe en niet-symmetrische uitstraling veroorzaken. Als u om medische redenen uw borsten laat verkleinen, bent u ook gezonder en comfortabeler voor de rest van uw leven. Een van de redenen waarom mensen de voorkeur geven aan borstverkleining, is dat het rug- en schouderpijn veroorzaakt door grote borsten elimineert. Als gevolg van zowel medische als esthetische problemen is borstverkleining tegenwoordig een van de meest populaire chirurgische ingrepen geworden. Overmatig borstgewicht kan zelfs bochels veroorzaken.

Snelle feiten

Gemiddelde verblijfsduur : 1-2 Uur
Verdoving : Plaatselijke verdoving - Algemene verdoving
Technieken : Gesloten
Netto resultaat : 6 Maanden

Stappen voor borstverkleining

Voordelen van borstverkleining

Hierdoor krijg je een meer gebalanceerd en geproportioneerd bovenlichaam. Bovendien kunt u zich na een borstverkleining beter aanpassen aan uw kleding, en deze situatie heeft een positieve invloed op uw zelfvertrouwen omdat er na de operatie een esthetische symmetrie tussen uw borsten kan worden gevangen. De meeste mensen zoeken naar manieren om af te vallen na een borstverkleining. De grootte en het gewicht van uw borsten nemen slechts een deel van uw totale lichaamsratio in beslag en hebben dus geen significante invloed op uw lichaamsgewicht. Een borstverkleining kan echter uw vermogen om comfortabel te oefenen verbeteren, wat onvermijdelijk bijdraagt aan de vooruitgang en stabiliteit van uw gewicht op de lange termijn. Hoewel implantaten niet nodig zijn voor dit type operatie, hoeven degenen die zich afmelden zich geen zorgen te maken over het toevoegen van extra gewicht.

Hersteltijd voor borstverkleining

Een week na de borstverkleining is een tijd om uit te rusten. Volg de instructies van uw arts voor medicijnen en zorg ervoor dat u een sportbeha kiest die niet te veel druk uitoefent. Het wordt afgeraden om gedurende ongeveer vier weken zware voorwerpen te tillen, maar lichte oefeningen kunnen in de eerste maand of zo worden hervat. Hoe lang duurt het om volledig te genezen na een borstverkleining? Meestal krijgt u na zes weken herstel weer op volle kracht.

Prijs borstverkleining

De prijzen voor borstverkleining variëren van land tot land, en Turkije is daarop geen uitzondering. De hoogwaardige chirurgen hebben de aandacht getrokken van tienduizenden mensen die op zoek zijn naar verlichting van fysieke problemen veroorzaakt door grote borsten. Zowel liposuctie, die littekenvrije oplossingen biedt, als reguliere chirurgie zijn beschikbaar in Turkije, waarbij veel verzekeringsmaatschappijen de procedure onder bepaalde voorwaarden dekken. U kunt in de regels van uw verzekeraar kijken of u in aanmerking komt voor gratis borstverkleining.

Is borstverkleining plastische chirurgie?

Borstverkleining is cosmetische chirurgie. Bij borstverkleining worden de grootte en het gewicht van de borsten verminderd.

Hoe helpt borstverkleining u?

Uw rugpijn wordt verminderd, evenals uw esthetische uitstraling met borstverkleining.

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak