MetropolMed

Buikwandcorrectie

Buikwandcorrectie - Buikwandcorrectie in Istanbul

De cosmetica-industrie is een snelgroeiende sector, gericht op het helpen van mannen en vrouwen om een niveau van fysieke aantrekkelijkheid te bereiken. Buikwandcorrecties worden vaak gekozen om een strakker uiterlijk te krijgen, vooral nadat iemand een zwangerschap of gewichtsverlies heeft doorgemaakt. Het komt ook steeds vaker voor dat mannen deze procedure volgen. Patiënten gaan meestal op zoek naar een antwoord om hun eerdere uiterlijk te herstellen. Buikwandcorrectie belooft precies dat te doen door een combinatie van cosmetische en reconstructieve operaties, waarbij overtollig huid- of vetweefsel wordt verwijderd. Ondanks het feit dat de duur van de operatie varieert, wordt het nog steeds als een grote ingreep beschouwd. Sommige patiënten geven de voorkeur aan een volledige buikwandcorrectie die tussen de 1 en 5 uur duurt. Hoewel een gedeeltelijke buikwandcorrectie tussen de 1 en 2 uur duurt, proberen chirurgen de risico's van de procedure te overwinnen. Door de patiënt de mogelijkheid te bieden het verschil te zien tussen een buikwandcorrectie voor en na het optreden, willen ze profiteren van de nieuwe technieken.

Quick Facts

Gemiddelde verblijfsduur : 1-2 Uur
Verdoving : Plaatselijke verdoving - Algemene verdoving
Technieken : Gesloten
Netto resultaat : 6 Maanden

Buikwandcorrectie stappen

Gebieden die worden beïnvloed door buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie richt zich op de buik van patiënten, waar vet de neiging heeft zich op te hopen. Om spieren en huid strakker te maken, overtollig vet en huid in de buikstreek te verminderen en mogelijk de schaamstreek daarna beter zichtbaar te maken, wordt meestal algemene of sedatieve anesthesie toegediend voordat een incisie wordt gemaakt. Afhankelijk van hun gezondheidstoestand krijgen patiënten een passende vorm van anesthesie aangeboden voor comfort tijdens de operatie. Er wordt een horizontale snee geplaatst tussen de navelstreek en de schaamstreek. De hoeveelheid overtollige huid beïnvloedt de vorm en grootte van de plak. Hieronder is het ook belangrijk om de onderliggende buikspieren te herstellen. Na het verwijderen van vet en hangende dermis, worden incisies gesloten. Eindelijk, een buikwandcorrectie zorgt voor zichtbare resultaten op iemands lichaamsbouw. De kosten voor deze operatie variëren afhankelijk van de lengte en de mate van complexiteit.

Verandering na buikwandcorrectie

Mensen wenden zich tot buikwandcorrectie als een middel om het uiterlijk van hun buik of buikstreek te verbeteren. De operatie verwijdert overtollig vet, huid en striae; het kan echter niet altijd resulteren in een wijziging van de kledingmaat. Sommige voor-en-na foto's laten dramatische veranderingen zien, maar dit is niet altijd het geval. Na de operatie voelen patiënten zich beter en hebben ze een plattere en beter gevormde buik, zelfs als hun kledingmaat niet verandert. Een verandering in maat betekent niet noodzakelijkerwijs dat de operatie succesvol was, aangezien de kledingmaat afhankelijk is van de lichaamsstructuur. Het aandachtsgebied is het buikgebied, maar de maat van het doek wordt niet altijd bepaald door de buik. Ook de billen en het bekken spelen een sleutelrol bij de maat van de kleding. Met andere woorden, de gevolgen van een buikwandcorrectie hebben invloed op de binnenkant van het lichaam.

Herstel na buikwandcorrectie

De resultaten van een buikwandcorrectie - een slank en goed gevormd lichaam met de gewenste proporties - zijn mogelijk niet meteen zichtbaar na de operatie vanwege de genezing en zwelling die plaatsvindt tijdens de herstelperiode. Patiënten wordt dan ook afgeraden om in dit vroege stadium helemaal rechtop te staan. Na 1 tot 4 weken zouden ze echter een vlakkere en stevigere buikcontour moeten opmerken, hoewel het enkele maanden kan duren voordat het litteken is verdwenen. Om deze reden is het belangrijk om de hersteltijd van de buikwandcorrectie serieus te nemen om een goede genezing te garanderen. U dient tijdens de herstelperiode de instructies en aanbevelingen van uw arts op te volgen voor een optimaal resultaat. Gedurende deze tijd moet het tillen van zware materialen en het consumeren van nicotine worden vermeden. Overigens is een buikwandcorrectie het ideale hulpmiddel om zwellingen te minimaliseren en het comfort van de behandelde zone te ondersteunen. Het bedekt en ondersteunt het behandelde gebied.

Buikwandcorrectie prijs

Het type en de duur van de ingreep bepalen de prijs van een buikwandcorrectie. Een gedeeltelijke buikwandcorrectie vereist een kleinere incisie en duurt meestal korter, waardoor het goedkoper is dan een volledige buikwandcorrectie. Een volledige buikwandcorrectie is een complexe operatie waarbij twee incisies nodig zijn - één in de bovenste schaamstreek en één in de buurt van de navelstreek - om spieren en fascia aan te spannen en vetophopingen en verslapt weefsel te verwijderen. Nazorg medische diensten zijn inbegrepen in de totale kosten van deze procedure. Een compressiekous wordt soms gebruikt om overtollig vocht af te voeren na een operatie. Naast deze twee soorten buikwandcorrecties zijn er nog andere technieken, zoals verlengde, zwevende, omlopende, hoge laterale spanning en combinatie met liposuctie. In alle gevallen ontstaat er na een buikwandcorrectie een litteken en duurt het herstel even. Daarom variëren de prijsschalen afhankelijk van het type procedure.

Wat is een buikwandcorrectie?

Buikwandcorrecties zijn medische procedures die de buik van een patiënt slanker maken.

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak