MetropolMed

Buttlift / Vormgeven

Buttlift / Vormgeven in Istanbul

De populariteit van de Brazilian butt lift procedure blijft stijgen onder vrouwen. Omdat leeftijd, drastisch gewichtsverlies of genetica de vorm van iemands billen kunnen beïnvloeden, zoeken veel mensen naar een manier om hun billenvolume te vergroten door middel van deze specifieke operatieoptie. De procedure omvat het overbrengen van ofwel vet van een ander deel van het lichaam, ofwel implantaten, om de gewenste vergrote contour te verkrijgen. Twee procedures die bijzonder gunstig zijn voor vrouwen zijn met gel gevulde bilimplantaten en autologe vetchirurgie. Bij de eerste wordt een geprefabriceerd implantaat in de bilspier ingebracht, bij de laatste wordt het eigen vet vóór het inbrengen liposuctief gemaakt. Het is belangrijk op te merken dat 60 - 80% van het geïnjecteerde vet actief bijdraagt aan de groei van de billen. Na de procedure kunnen sommige patiënten enkele dagen in de kliniek nodig hebben om mogelijke complicaties te controleren.

Snelle feiten

Gemiddelde verblijfsduur : 1-2 uur
Verdoving : Plaatselijke verdoving - Algemene verdoving
Technieken : Gesloten
Net resultaat : 6 maanden

Butt Lift / Vormgevende stappen

Zoals alle soorten operaties, is een Braziliaanse billift een serieuze beslissing waarover een plastisch chirurg moet adviseren. De meest voorkomende reden voor Brazilian butt lifts is verlies van natuurlijke vorm. Door leeftijds- of gewichtsschommelingen kan het formulier vervormen. Een andere reden kan zijn om je comfortabeler te voelen in kleding. Overleg met een chirurg is de volgende stap als de patiënten ervan overtuigd zijn dat een operatie noodzakelijk is. Braziliaanse buttlift-oefeningen kunnen echter geen duurzame resultaten opleveren, in tegenstelling tot buttlift-chirurgie. Ook al zouden ze hetzelfde effect hebben als een buttlift operatie.

Als patiënten voldoende overtollig vet op hun buik of andere gebieden hebben om te oogsten, wordt aan de primaire criteria voldaan. Het moeten niet-rokers zijn met beperkte ervaring met operaties en andere gezondheidsproblemen, naast een dagelijkse routine waarbij ze wekenlang niet hoeven te zitten. Als je dieper in het proces wilt graven, zullen Braziliaanse butt lift beoordelingen van echte mensen je aanvullende kennis hierover geven.

BBL-procedure

Doorgaans vereist de Braziliaanse billiftprocedure anesthesie, afhankelijk van hoeveel vet wordt overgebracht. Als het een kleinere hoeveelheid is, kan plaatselijke verdoving worden gebruikt; er moet echter nog steeds rekening worden gehouden met de gezondheid van de patiënt bij het beslissen welk soort verdovingsmiddel moet worden toegediend. Als de persoon wil dat zijn eigen vet voor de procedure wordt gebruikt, wordt het via liposuctie uit andere delen van het lichaam verwijderd en gezuiverd voordat het in het gebied van de billen wordt geïnjecteerd om een meer afgeronde vorm te verkrijgen. De heupen, flanken, buik en dijen dienen als vetreservoirs. Er worden insnijdingen gemaakt op het geselecteerde lichaamsdeel om de buis binnen te laten. Het vet wordt erdoor onttrokken, zodat de trainingsresultaten van de Braziliaanse billenlift er aantrekkelijker en ronder uitzien. Het is een meer natuurlijke techniek omdat het vet van de patiënt gebruikt. Daarom is het onwaarschijnlijk dat bijwerkingen optreden als de chirurg ervaren en professioneel is. De kosten variëren afhankelijk van de methode die wordt gebruikt voor Brazilian Butt Lifts.

Wie kan een borstliftprocedure ondergaan?

Deze procedure is geweldig voor degenen die ontevreden zijn over hangende borsten; het lift en hervormt je borsten tot de gewenste maat. Mastopexy-technieken kunnen verschillen: een incisie onder de oksel, een verticale incisie tussen de tepel en de onderborstplooi of een horizontale snede langs de onderborstplooi. Eenmaal voltooid, zult u zich zelfverzekerder en tevredener voelen met uw nieuwe look. Als uw borsten slap hangen door overmatig gewichtsverlies, zijn de resultaten van een mastopexie uitstekend. Voordat u een beslissing neemt over een mastopexie, moet u nadenken over hoe u wilt dat uw borsten eruit zien. Weten hoe het litteken eruit zal zien, vergroot de kans op een tevreden resultaat. De meeste mensen geven de voorkeur aan dit litteken boven slappe borsten en zijn tevreden met het resultaat.

Verandering na Brazilian Butt Lift

Na een chirurgische ingreep is het normaal dat de billen van de patiënt een aanzienlijke transformatie ondergaan, zowel in grootte als in vorm. Dit moet echter worden toegeschreven aan postoperatieve zwelling. Naarmate de zwelling verdwijnt, beginnen patiënten hun nieuwe billenprofiel te ervaren en de voltooiing vindt plaats na vier tot zes weken. Bovendien duurt het genezen van weefsels en het opnemen van vet in het nieuw gevormde gebied een paar maanden voordat het herstel van de Braziliaanse buttlift volledig is gerealiseerd. Hoewel het een langdurig effect heeft op het lichaam van vrouwen, maken vetcellen die uit een ander deel van het lichaam worden geoogst, de billen aantrekkelijker. Patiënten die aanzienlijke gewichtsschommelingen ervaren, zouden echter misvormde billen hebben. Daarom voorkomt het handhaven van een stabiel gewicht vervorming, dus BBL-kosten zijn de moeite waard om te betalen in vergelijking met de aanhoudende tevredenheid van vrouwen met hun lichaam.

Braziliaanse Butt Lift-prijzen

De prijs van een Brazilian Butt Lift kan variëren afhankelijk van de chirurgische techniek, het type anesthesie, pre- en postoperatieve zorg en medische testen/medicatie. Het is belangrijk dat patiënten rekening houden met hun budget bij het nemen van operatiebeslissingen. Bovendien kunnen de kosten in locaties zoals Turkije lager zijn vanwege het feit dat de levensstandaard lager is dan in landen binnen de Europese Unie of de Verenigde Staten. Dit zou kunnen verklaren waarom zoveel mensen Turkije kiezen voor deze specifieke operatie. Bovendien kiezen patiënten van over de hele wereld voor Turkije vanwege zijn innovatieve technologie, ervaring en bekwame chirurgen. Neem contact op met ons callcenter als u een afspraak wilt maken voor een consult.

Hoe lang duurt de Braziliaanse billift?

Wanneer de Braziliaanse billift correct wordt uitgevoerd en de patiënt de instructies van de arts opvolgt, kan deze lang duren.

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak