MetropolMed

ICE FUE Haartransplantatie

Het is bedoeld om de levensduur van uit het donorgebied genomen haarzakjes te verlengen met de Ice FUE-haartransplantatiemethode, die met succes wordt toegepast bij haartransplantatie.

De FUE-techniek maakt, zoals de naam al aangeeft, gebruik van een speciale oplossing om de haarzakjes uit het donorgebied op lage temperatuur te houden. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van de wortels te behouden en de afname van hun productiviteit tussen verwijdering en overdracht te minimaliseren. De Ice FUE-procedure wordt daarom aanbevolen als een betrouwbare methode met een verhoogde kans op succesvolle resultaten van een haartransplantatie.

In wezen is Ice FUE vergelijkbaar met FUE. Het punt waarop de Ice FUE-methode afwijkt, is dat het de haarzakjes in een koude omgeving houdt in een speciaal voorbereide oplossing om verlies van kwaliteit en efficiëntie te voorkomen gedurende de periode van het verwijderen van de haarzakjes tot hun overdracht.

Toepassing die het gevoel van pijn elimineert: verdoofde haartransplantatie

Hier volgen enkele voordelen van Ice FUE-haartransplantatie:

  • Door haarzakjes op te slaan op een manier die na verloop van tijd niet aan efficiëntie inboet, kunnen meer permanente resultaten worden bereikt.
  • Omdat de haarzakjes tijdens de procedure worden beschermd, kunnen haartransplantatiespecialisten comfortabeler werken.
  • In vergelijking met andere methoden laten haarzakjes die hun efficiëntie niet verliezen, meer haar groeien in het gebied waarin ze zijn overgebracht.
  • Bu yöntem, daha hızlı bir saç büyüme süreci ve daha kısa bir iyileşme süresi ile sonuçlanır.

Haarwortels bewaren met Custodiol-oplossing en speciale minikoeler

Bij MetropolMed gebruiken we een unieke oplossing genaamd custodiol bij elke haartransplantatie. Dit product is duur en wordt niet in veel klinieken gebruikt, maar het wordt ook gebruikt bij cardiovasculaire chirurgie en orgaantransplantaties. De hiervoor ontwikkelde minikoeler houdt de follikels tijdens de bewaring op een geschikte temperatuur van +4°C, zodat ze in optimale omstandigheden worden bewaard voordat ze met succes worden overgebracht.

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak