MetropolMed

Liposuctie (Vetverwijdering)

Liposuctie (Vetverwijdering) in Istanbul

Vervolgens wordt via kleine incisies een buisje in het gebied ingebracht. Met behulp van deze buis wordt het vetweefsel uit het lichaam gezogen. Bij liposuctie worden vetophopingen uit sommige delen van het lichaam weggezogen door middel van vacuüm of injectie. De liposuctiemethode verwijdert vetweefsel uit het lichaam dat een hoog volume heeft en bestand is tegen inspanning. Hoewel liposuctie een algemene misvatting heeft dat het een operatie voor gewichtsverlies is, is liposuctie een operatie voor contourcorrectie. Bij liposuctiechirurgie wordt een vloeistofinjectie aangebracht op het hardnekkige vetgebied en dit gebied wordt opgeblazen. Vervolgens wordt via kleine incisies een buisje in het gebied ingebracht. Met dit buisje wordt het vetweefsel uit het lichaam gezogen. Afterwards, a few millimeters of incision is made in this area. The cannula is then inserted into these incisions, allowing fat to be removed from the body. Liposuction without general anesthesia is also an option.

Snelle feiten

Gemiddelde verblijfsduur: 1-2 uur
Verdoving : Plaatselijke verdoving - Algemene verdoving
Technieken : Gesloten
Net resultaat : 6 maanden

Liposuctie (Vetverwijdering) Stappen

Voordelen van liposuctie

Het maakt niet uit hoe goed u een goed dieet en lichaamsbeweging volgt, er kan toch bepaald hardnekkig vet achterblijven. Dit kan een obstakel zijn voor uw algehele welzijn en geluk. Als je het gevoel hebt dat je elke andere oplossing hebt geprobeerd, maar nog steeds niet van de vetophopingen af kunt komen, is liposuctie een optie die het overwegen waard is. Deze vorm van chirurgie kan worden gebruikt om veel delen van het lichaam te behandelen, waarbij liposuctie onder de kin een van de meest populaire keuzes is. Met alleen afvallen kom je vaak niet van het overtollige vet onder de kin af, maar een liposuctie-operatie kan dit probleem helpen aanpakken. Naast liposuctie van de bovenbuik biedt buikliposuctie een definitieve oplossing voor mensen die het vet in de bovenbuik niet kwijt kunnen. Ook mensen die last hebben van vet in de maagstreek kunnen baat hebben bij maagliposuctie. Veel mensen worstelen ook met vet onder de armen, en liposuctie onder hun armen kan een aanzienlijk verschil maken in hun uiterlijk en kwaliteit van leven.

Voor en na liposuctie

Liposuctie kan een game-changer zijn wanneer vet niet reageert op een dieet of lichaamsbeweging. Mensen die hun preoperatieve imago niet prettig vinden, vinden vaak hernieuwd vertrouwen na de procedure, waardoor ze een grote bron van frustratie overwinnen. Liposuctie voor bovenarmen is een gebied dat de gewenste resultaten kan bereiken en zelfs die moeilijk aan te pakken vetophopingen op de rug kunnen op deze manier met succes worden behandeld. Regelmatige lichaamsbeweging en veranderingen in het dieet kunnen onvoldoende blijken te zijn, dus liposuctie bovenrug kan de oplossing bieden. Het is gebruikelijk dat mensen de kosten van liposuctie voor hun dijen zoeken, omdat de dijen ernstig worden aangetast door esthetiek. Terwijl dijliposuctie het leven van veel mensen positief verandert, variëren de prijzen.

Resultaten van liposuctie

Liposuctie verwijdert al het overtollige vet en zorgt voor een slanker, fitter lichaam. Als u echter niet op uw dieet let, kan het vet op andere plaatsen weer verschijnen. Om voor liposuctie in aanmerking te komen, wordt immers aangeraden om 30% boven het ideale gewicht te zitten. Het handhaven van gezonde gewoonten na liposuctie is essentieel voor succes op de lange termijn.

Liposuctie prijzen

Er is veel belangstelling voor liposuctie omdat het de obstakels wegneemt die u in de weg staan om uw droomlichaam te bereiken. Daarom wordt op internet vaak gezocht naar de vraag wat liposuctie kost. Het antwoord op deze vraag varieert. U moet echter niet vergeten om chirurgen te selecteren die expert zijn in hun vakgebied en onafhankelijk van de prijs denken als het om gezondheid gaat. Veel mensen zoeken op internet naar liposuctie in Turkije, aangezien er in dit deel van Turkije een aantal chirurgen zijn die gespecialiseerd zijn in liposuctie en andere chirurgische ingrepen.

Wat is liposuctiechirurgie?

Bij een liposuctie operatie worden vetophopingen op bepaalde delen van het lichaam verwijderd door ze te stofzuigen of te injecteren.

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak