MetropolMed

Ongeschoren haartransplantatie

Het haar moet vóór de haartransplantatie volgens traditionele methoden worden geschoren. Veel patiënten aarzelen over haartransplantatie vanwege het effect dat het kan hebben op hun sociale leven. Het is mogelijk om dit ongemak dat wordt ervaren door patiënten met een ongeschoren haartransplantatie te voorkomen. Haartransplantatie kan worden uitgevoerd zonder te scheren of met een beperkte scheerbeurt die het resterende haar verbergt met deze methode.

Het is algemeen bekend dat mensen met haar langer dan 15 cm tevreden zijn met deze techniek, een van de nieuwste haartransplantatietechnieken. Vanwege de gezonde resultaten van ongeschoren haartransplantatie kiezen steeds meer vrouwen ervoor. Daarnaast maken mannelijke patiënten die hun haar niet willen laten scheren tijdens de procedure ook veelvuldig gebruik van deze techniek.

Mix haartransplantatie

Haartransplantatie met regionaal scheren

Als resultaat van deze techniek kunnen 2.000 tot 3.000 haarzakjes uit het ene gebied worden gehaald en naar het andere worden getransplanteerd.

Volledig ongeschoren haartransplantatie

Het is mogelijk om de FUE- of DHI-methoden te gebruiken voor deze techniek, waarbij geen enkel deel van het haar geschoren hoeft te worden. In tegenstelling tot andere technieken is deze procedure langer toepasbaar. Patiënten met haar langer dan 15 cm zullen er eerder de voorkeur aan geven. Voorafgaand aan de ingreep beoordeelt een specialist de geschiktheid van de patiënt.

Voor deze techniek hoeft een deel van het haar niet geschoren te worden. FUE en DHI kunnen beide worden gebruikt. In tegenstelling tot andere technieken duurt het toepassen van deze procedure langer. Patiënten met haar langer dan 15 cm geven er de voorkeur aan. Een gespecialiseerde arts beoordeelt de geschiktheid van de patiënt vóór de procedure.

Wat zijn de voordelen van ongeschoren haartransplantatie?

  • Na de ingreep kan uw originele kapsel behouden blijven.
  • Als u een haartransplantatie heeft ondergaan, kunt u weer aan het werk en uw dagelijkse leven op een manier die niemand zal kunnen zien dat u de procedure heeft gehad.
  • Na het aanbrengen zijn tijdelijke korstjes op de hoofdhuid gemakkelijker te verbergen.
  • Het verminderde aantal overgedragen haarzakjes resulteert in een kortere herstelperiode.

Wat moet worden overwogen vóór een ongeschoren haartransplantatie?

Een speciale evaluatie zal worden uitgevoerd door uw specialist tijdens het eerste gesprek dat u heeft vóór het haartransplantatieproces.

Wat zijn de voorbereidingen voor ongeschoren haartransplantatie?

Voordat u een haartransplantatie ondergaat, wordt u aangeraden het volgende te doen:

  • Gebruik een week voor de ingreep geen tabak of tabaksproducten.
  • Vermijd gedurende de drie dagen voorafgaand aan de procedure het gebruik van alcohol.
  • Informeer de arts over eventuele andere medicijnen die u gebruikt en gebruik geen bloedverdunners drie dagen voor de procedure.
  • Het wordt aanbevolen om drie dagen voor de ingreep te stoppen met het dragen van nephaar, pruiken enz.

Wanneer kan ik het resultaat van een haartransplantatie zien?

Patiënten zien de resultaten van hun nieuw getransplanteerde haar binnen 12 maanden na de procedure bij ongeschoren haartransplantatie.

Kan ik mijn haar verven na een haartransplantatie?

Gedurende het eerste jaar na de haartransplantatie wordt aangeraden om geen chemische stoffen op de hoofdhuid aan te brengen.

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak