MetropolMed

Partnerhotels

Mercure Hotel Ümraniye

Mercure Umraniye is een 4-sterrenhotel in het financiële centrum van Istanbul. Naast een eigen badkamer en een minibar, heeft het hotel ook een lcd-tv, een kluisje en 24-uursroomservice. Het hotel heeft ook een restaurant dat internationale gerechten serveert, een bar en een spa met een binnenzwembad, sauna's en massageruimtes.

Hilton Hotels

Er is meer bij Hilton Honors dan alleen gastloyaliteit. Met meer dan 6.100 hotels in 118 landen en gebieden biedt Honours u een wereld aan ervaringen die het delen waard zijn. Het programma gelooft in het belonen van leden met opwindende, authentieke en buitengewone kansen. Er zijn 18 verschillende merken in ons netwerk, dus we bieden hotels voor elk budget.

Volley Hotel İstanbul

Wij zijn van mening dat klanttevredenheid en servicekwaliteit de sleutels tot succes zijn en we kijken ernaar uit u nogmaals te laten zien hoe comfortabel het voor u is om uw gasten te ontvangen. We hebben 74 kamers en 150 bedden beschikbaar in onze faciliteit. Al onze kamers zijn ingericht in dezelfde stijl, hebben centrale verwarming op aardgas, telefoons met directe buitenlijn, minibar, satelliettelevisie en privékluisjes. In ons Volley Roof Restaurant serveren wij een ontbijtbuffet met meer dan dertig soorten bijzondere producten.

Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak