MetropolMed

Tandheelkundige Fineren

Tandheelkundig fineer in Istanbul

Als het gaat om tandheelkundige esthetiek, zijn gelamineerde fineren een effectieve methode om misvormingen en kleurproblemen met tanden te corrigeren. In tegenstelling tot andere beschikbare behandelingen, wordt het dunner worden van de tanden in dit proces aanzienlijk geminimaliseerd. Mensen die niet succesvol zijn geweest in hun pogingen om hun tanden op een andere manier witter te maken, kunnen succes hebben met deze operatie. Voor iemands algehele gezondheid en welzijn is een gezonde mond en een stevige tandstructuur essentieel. De gelamineerde fineermethode kan je de glimlach van je dromen geven en je tegelijkertijd een gezonde mond en tanden geven.

Snelle feiten

Gemiddelde verblijfsduur : 1-2 uur
Verdoving : Plaatselijke verdoving
Technieken : Gesloten
Net resultaat : 2 weken

Stappen voor tandfineer

Lamina tandbehandelingsproces

De gelamineerde fineerprocedure kan in verschillende eenvoudige stappen worden voltooid. Om te beginnen worden uw kaakmetingen gedaan en bepaalt u de tint van uw nieuwe glimlach. Vervolgens wordt er een testrun uitgevoerd om te bevestigen hoe de geprojecteerde tanden eruit zullen zien; waardoor elke ongewenste verschijning wordt vermeden en u de kans krijgt om de glimlach van uw dromen te krijgen. Eindelijk wordt het belangrijkste porselein gemaakt en kunt u uw nieuwe tanden meteen gebruiken! Het deskundige medische team van Metropolmed kan u in minder tijd van een perfecte glimlach voorzien.

Gelamineerd fineer in Turkije

Het belang van het kiezen van een betrouwbaar centrum als het gaat om gelamineerde fineertoepassingen kan niet genoeg worden benadrukt. Deze behandelingen, die ook zorgen voor een gezonde mond en tanden, duren meestal 2-3 sessies.

Daarom is het bij het kiezen van een esthetisch centrum van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat zowel het personeel als de betrouwbaarheid van een passend niveau zijn. Turkije is een van de meest gewilde landen als het gaat om orale en tandheelkundige esthetiek, en beoordelingen van personen die daar zijn geweest, suggereren dat ze tevreden waren met hun ervaring. Het hebben van een succesvolle operatie is niet genoeg; je moet gedurende het hele proces tevreden zijn. Metropolmed onderscheidt zich in Turkije door zijn ervaren artsen die een hoge kwaliteit bieden op het gebied van laminaatfineer

Lamineren Kosten 2021

Ook het financiële aspect van de procedure is van cruciaal belang. Metropolmed biedt een getraind team en redelijke prijzen voor een verscheidenheid aan patiënten. Gelamineerde fineertanden zorgen voor een onberispelijke glimlach en zien er zelfs in korte tijd gezond uit. Ze hebben niet alleen blijvende resultaten, maar het proces zelf is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Deze functies maken ze tot een populaire keuze bij veel mensen. De prijs van de procedure, die rechtstreeks van invloed is op uw uiterlijk en gezondheid, is ook aantrekkelijk. Het hebben van een perfecte glimlach en een gezond gebit tegen betaalbare prijzen zal je glimlach nog groter maken!

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak