MetropolMed

Tandheelkundige implantaten

Tandheelkundige implantaten in Istanbul

Tandimplantaten zijn een chirurgische techniek waarbij ontbrekende of beschadigde tanden worden vervangen door kunsttanden die op elkaar lijken. De implantaten, gemaakt van titanium of zirkonium schroeven, worden in het kaakbot van de patiënt geplaatst. Normaal gesproken zijn 7-10 schroeven in de bovenkaak voldoende om een kunstgebit vast te zetten wanneer het gehele gebit is verdwenen en 5-7 in de onderkaak om voldoende steun en houvast te bieden. Patiënten die tandheelkundige implantaten krijgen, genieten van correct gevormde en witte tanden. De prijzen voor tandheelkundige implantaten variëren op basis van de chirurgische techniek, het gebruikte materiaal en de moeilijkheidsgraad van de operatie.

Snelle feiten

Gemiddelde verblijfsduur : 1-2 uur
Verdoving : Plaatselijke verdoving
Technieken : Gesloten
Netto resultaat : 3 maanden

Tandheelkundige implantaten stappen

Proces van implantaatbehandelingen

Er zijn verschillende fasen in het behandelingsproces voor tandheelkundige implantaten. Voor een volledig herstel hebben patiënten ongeveer negen maanden of een jaar nodig. In de eerste fase vindt een uitgebreid onderzoek plaats. Het analyseert de botstructuur van de patiënt en mogelijke risico's. Deze informatie biedt waardevolle informatie over het type implantaat dat moet worden gebruikt. Patiënten kunnen alle 4 implantaten of 3 op 6 tandheelkundige implantaten nodig hebben. Een grondig onderzoek is hoe dan ook vereist. Tijdens de tweede fase van de procedure wordt onder plaatselijke verdoving een tandheelkundig implantaat aangebracht. Afhankelijk van de complexiteit van de operatie kan het herstel tot drie maanden duren. Met regelmatige controles en een goede mondhygiëne gaat een implantaat een leven lang mee als het goed wordt verzorgd.

Kosten van tandheelkundige implantaten 2022

Tanden zijn essentiële onderdelen van het gezicht, omdat ze niet alleen een fysiek effect hebben, maar ook een sociale impact hebben op het leven van het individu. Tandimplantaten met hun verlengde levensduur van 20-30 jaar, maken ze een ideale keuze voor patiënten met gezonde botten en geen medische aandoeningen. Hoewel velen nadenken over "hoeveel zijn tandheelkundige implantaten", hangt het sterk af van het type en de vereisten van het proces.

Tandheelkundig implantaat in Turkije

Volgens statistische studies is Turkije het leidende land voor implantaatchirurgie. Elk jaar bezoeken meer dan 500.000 medische toeristen Turkije voor tandheelkundige implantaten van hoge kwaliteit. In Turkije is titanium het meest gebruikte materiaal tijdens het implantatieproces, omdat het bekend staat om zijn langdurige resultaten en redelijke kosten. Aan de andere kant is zirkonium een recente uitvinding die veelbelovend is in tandheelkundige implantaten. Metropolmed biedt een uitgebreide service voor tandheelkundige implantaten. Van 1 dag tandheelkundige implantaten tot langere procedures, de specialisten van Metropolmed leveren de benodigde zorg met succes.

Na tandheelkundige implantaatchirurgie

Het maakt niet uit wat voor soort procedure u ondergaat, één implantaat of All-on-6 tandheelkundige implantaten, enig ongemak is te verwachten op de plaats van het implantaat. Hoewel deze effecten niet ernstig zijn en niet lang aanhouden, is het verstandig om medicijnen te nemen die door de arts zijn voorgeschreven om eventuele pijn of infectie te verlichten. Tijdens deze periode van genezing moeten ook bepaalde veranderingen in uw levensstijl worden aangebracht, zoals het vermijden van roken en het eten van zacht voedsel zoals soep. Met deze gecombineerde aanpak zal uw herstel snel en succesvol zijn. Ten slotte helpen routinematige tandheelkundige controles en goede mondhygiëne complicaties te voorkomen.

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak