MetropolMed

Tandheelkundige Kroon

Tandkroon in Istanbul

Zirkonium heeft niet alleen de voorkeur vanwege zijn esthetische eigenschappen, maar blijkt ook een aanzienlijke hoeveelheid resistent materiaal te zijn bij gebruik in dentaal fineer. Aangezien een van de meest essentiële aspecten van tandfineer een stijlvol uiterlijk is, heeft deze methode algemeen de voorkeur. Het is echter cruciaal om deze elegantie ook natuurlijk te presenteren. Als een niet-metalen ondersteuningsfineer, hebben zirkoniumfineren een natuurlijker uiterlijk, waardoor ze een meer stijlvolle en natuurlijke glimlach kunnen presenteren.

Snelle feiten

Gemiddelde verblijfsduur: 1-2 uur
Verdoving : Plaatselijke verdoving
Technieken : Gesloten
Net resultaat : 2 weken

Tandkroon stappen

Zirkonium kroon beoordelingen

Het is gemakkelijk om het geluk van de gebruikers in zirkonia kroon voor en na foto's te zien, maar het belangrijkste aspect van tandheelkundige gezondheid zijn regelmatige doktersbezoeken en mond- en tandhygiëne. Jarenlang met plezier genieten van uw nieuwe tanden is mogelijk na het plaatsen van een zirkonia-kroontand, als u goed voor uw tanden zorgt. Flossen en tandenpoetsen spelen een belangrijke rol bij het jarenlang behouden van uw glimlach. Om deze reden is het erg belangrijk om de controle van uw tandarts om de zes maanden niet te verwaarlozen.

Zirkoniumkronen in Turkije

Het kiezen van een betrouwbare en ervaren tandarts voor uw zirkonia-kroon is cruciaal. Turkije is een van de landen met de meeste voorkeur voor de procedure.

Het proces van kronen met zirkonia kan in Turkije in een week worden voltooid. Ook de duurzaamheid, die in zo'n korte tijd een groot verschil maakt, bevalt de gebruikers. Metropolmed biedt deze service in een goed uitgeruste omgeving onder leiding van een deskundig medisch team.

Zirkonia kroonkosten 2021

Als het gaat om de schoonheid van uw glimlach en mondgezondheid, zou prijs geen prioriteit meer moeten zijn. Zirkoniumkronen zijn redelijk betaalbaar in verhouding tot de service die ze bieden en alles wat ze aan uw leven toevoegen. Als u de kosten van zirkonia-kronen ziet, zult u er net zoveel van houden als uw nieuwe glimlach en gezonde tanden. Met Metropolmed kunt u profiteren van deze ongecompliceerde maar effectieve behandeling om de beste versie van uzelf in spiegels naar boven te halen met een stralende glimlach en een optimale mondgezondheid.

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak