MetropolMed

Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie in Istanbul

Een gezichtsuitdrukking is een essentieel onderdeel van de interactie met anderen. Het stelt ons in staat om ons nauwkeuriger uit te drukken. Om deze reden kan haaruitval in de wenkbrauwen voor veel mensen behoorlijk zorgwekkend zijn. Een wenkbrauwtransplantatie kan een handige manier zijn om dit probleem op te lossen. Deze procedure, uitgevoerd door experts, zorgt ervoor dat wenkbrauwhaar teruggroeit.

Snelle feiten

Gemiddelde verblijfsduur : 4-6 Uur
Anesthesia :Plaatselijke verdoving
Technieken : Gesloten
Netto resultaat : 6 Maanden

Stappen voor wenkbrauwtransplantatie

Planning - Operatie - Herstel

De wenkbrauwen van elke persoon hebben verschillende variaties. Terwijl sommige mensen wenkbrauwverlies hebben, willen anderen misschien gewoon hun uiterlijk veranderen. Wanneer wenkbrauwtransplantaties versus microblading-verschillen worden onderzocht, lijkt microblading waarschijnlijker semi-permanent te zijn. Haarwenkbrauwtransplantatie is de meest efficiënte methode voor het teruggroeien van wenkbrauwen als een permanente oplossing. Om follikels uit het donorgebied te halen, wordt meestal het achterhoofd van de patiënt gebruikt. Als alternatief kunnen haarzakjes uit andere gebieden worden verkregen als het huidige gebied niet geschikt is voor de patiënt. Een lichamelijk onderzoek is vereist om te bepalen welk gebied hiervoor geschikt is. Op deze manier kan de arts het beste donorgebied voor de patiënt kiezen en tegelijkertijd bepalen welk type wenkbrauw het meest geschikt is voor de patiënt. In Turkije is wenkbrauwtransplantatie uiterst handig en efficiënt dankzij het deskundige medische team van Metropolmed.

Na wenkbrauwtransplantatie

Zodra de aanvraag is afgerond, begint de herstelperiode. Het is cruciaal om te zorgen voor een natuurlijke uitstraling bij het ontwerpen van wenkbrauwen. Het is ook cruciaal om ervoor te zorgen dat het wenkbrauwontwerp compatibel is met het gezicht van de persoon. Hierdoor kunnen de wenkbrauwen van de persoon worden aangevuld. Na voltooiing van de procedure zouden de wenkbrauwen samen met een complementair beeld moeten verschijnen. Wanneer de wenkbrauwtransplantatieprocedure is voltooid, krijgt u tijdens het genezingsproces instructies voor uw toepassing. Zodra het genezingsproces van de wenkbrauwtransplantatie is voltooid, kunt u uw nieuwe look gebruiken zoals u dat wilt. Metropolmed heeft zich gespecialiseerd in diverse andere operaties zoals baardtransplantatie en pijnloze haartransplantatie en laat geen enkele wenkbrauwtransplantatie fout gaan.

Prijzen Wenkbrauwtransplantatie

U kunt een professionele staf alle vragen stellen die u heeft vóór de wenkbrauwtransplantatie, zoals "hoeveel is het?" De kosten van wenkbrauwtransplantatie zijn afhankelijk van de structuur van de procedure die voor elke persoon wordt uitgevoerd. Prijzen zijn afhankelijk van of u dunne wenkbrauwen of geen wenkbrauwen heeft. Wil je alleen de vorm van je wenkbrauwen veranderen, dan geldt dezelfde wijziging. Er zijn tal van factoren die van invloed kunnen zijn op de prijs van een wenkbrauwtransplantatie, dus het is belangrijk om een professional te raadplegen over veel details die van invloed kunnen zijn op de prijs van een wenkbrauwtransplantatie.

Wenkbrauwtransplantatie Opmerkingen van patiënten

Bij Metropolmed kunnen patiënten de wenkbrauwen krijgen waar ze al lang van dromen. U kunt ook een gratis onderzoek aanvragen bij onze deskundige medewerkers of arts.

Onze behandelingen
Behandelingen in de ziekenhuizen van onze partners

Neem contact met ons op

    Vul Het Formulier in Voor Een Snelle Afspraak